Autisme Arts

Veerle Huyst

Autisme Arts

DE MISSIE VAN AUGMENTAS IS SIMPEL: PERSONEN MET AUTISME EN HUN OMGEVING HET BESTE UIT ZICHZELF HELPEN HALEN.


Of u nu een persoon met autisme bent, of samenleeft met een persoon met autisme, praktijk Augmentas Lier ondersteunt u graag. U vindt alle info op www.augmentas.be.

De praktijk biedt:

Begeleiding van kinderen en jongeren met autisme

De domeinen waarin kinderen met autisme het moeilijk kunnen hebben zijn heel divers, en variëren van kind tot kind. Ook zijn moeilijkheden vaak anders op jonge leeftijd dan in de puberteit: ook kinderen met autisme leren constant en evolueren.

Enkele van de vele domeinen waarbij begeleiding geboden kan worden zijn: overprikkeling, eetproblemen, problemen in het samenspelen met andere kinderen, verveling tijdens de vrije tijd, zoeken naar een aangepaste hobby, voorspelbaarheid thuis/op school/kamp, angst en stress…

Begeleiding van volwassenen met autisme

Auti-coaching voor volwassenen kan gaan over relaties, ouderschap, vriendschap, overprikkeling, organisatie van werk/huishouden/vrije tijd, seksualiteitsbeleving…

Begeleiding van de ouders of de partner van personen met autisme

Wanneer uw kind en/of partner de diagnose autisme krijgt, zit u vaak met veel vragen, zowel over het nu als over de toekomst. Het begrijpen van de persoon met autisme is essentieel, en daar help ik u graag bij. Tijdens de begeleiding worden verklaringen gezocht voor bepaald gedrag, u leert met de "auti-bril" kijken. Tegelijk hou ik uw draagkracht in het oog, en is er aandacht voor frequent voorkomende problemen die partners of ouders van personen met autisme ondervinden.

Begeleiding is mogelijk op zaterdag: 10u00 - 14u00

CURSUSSEN

Info sessies en cursussen rond autisme worden op geregelde tijdstippen gegeven in de praktijk. De doelgroep is de omgeving van mensen met autisme. Ik verwijs u graag naar www.augmentas.be voor meer info.

Contact

augmentaspraktijk@gmail.com

Tel. 0497 07 17 23

 

Meer Info