Services

AMPLIFIED

AMPLIFIED is het geesteskind van Valentijn Vanhove en betekend letterlijk ‘Versterkt’. Valentijn zijn aanpak typeert zich voornamelijk door zijn sterke focus op resultaat. U kiest niet voor een therapeutische behandeling omdat dit u aangenaam lijkt, maar om dat u met een specifieke hulpvraag zit, iets waar u tegen aanloopt, een knagend probleem dat u zelf niet in uw eentje het hoofd krijgt geboden. Via mijn onderneming AMPLIFIED wil ik u dan ook bijstaan inzake het aanpakken van deze moeilijkheden, dit terwijl we samen hard werken aan het bekomen van een gewenst resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt is dat u als cliënt versterkt uit uw behandelingstraject komt.

Met een stevige opleidingsachtergrond in de PsychologieCognitieve GedragstherapiePeople-en Change Management, … ben ik als het ware gebeten door alles wat draait rond menselijk gedrag. Ik heb me tijdens mijn basisopleiding gespecialiseerd binnen het domein van de Schoolpsychologie en heb hierdoor een sterke passie ontwikkeld voor alles wat te maken heeft met educatie en ontwikkeling.

Noch Psychologie, noch Psychotherapie is een effectieve wetenschap, het is géén Wiskunde wat we doen, maar het uitvoeren van, door '‘evidence based’, onderbouwde technieken, met als doel een positieve (gedrags)verandering trachten tot stand te brengen. Dit alles komt met het gegeven dat menselijk gedrag en de wetenschappelijke kennis die deze onderschrijft, constant in beweging is en zodoende ook aan evolutie en verandering is onderworpen. Als professional in het werkveld ben ik dan ook van mening dat ik mij ook steeds dien bij te scholen, zowel om mij als professional verder te blijven te ontwikkelen, maar ook om mijn cliënten steeds het beste behandelingstraject te kunnen bieden. 

U kunt bij AMPLIFIED terecht voor professionele hulpverlening rond de komende thema’s:

·       Ontwikkelingsstoornissen (ASS, ADHD, Hechtingsproblematieken, …)

·       Gedragsstoornissen/Gedragsproblemen

·       Angstproblematieken

·       Werken rond persoonlijkheid, met inbegrip van Hoogsensitiviteit (HSP)

·       Gezinstherapie

·       Bemiddeling en advies bij Onderwijsaangelegenheden

Doelgroep

·       Kinderen (vanaf 6 jaar)

·       Jongeren

·       Volwassenen

Lidmaatschap

·       Vlaamse Vereniging voor Schoolpsychologie (VVSP)

Beschikbaarheid

·       Woensdag van 10u – 22u

·       Donderdag van 10u – 22u

Praktisch

·       Een consultatie duurt 60 minuten en kost €65

·       Bij annulatie en/of verplaatsing van een consultatie dient er 48u op voorhand verwittigd te worden.

Contactgegevens

Tel.: 0474/ 29 16 35

E-mail: valentijn.vanhove@amplifiedcnc.be